ZWILLING Filetovací nůž FOUR STAR® bytové doplňky

ZWILLING Filetovací nůž FOUR STAR®

Cena: 2129.00 CK

Filetovací nůž FOUR STAR má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím…

ZWILLING Filetovací nůž FOUR STAR® eshop >>



Další zboží:

WÜSTHOF Steakový nůž 12 cm Classic Ikon

WÜSTHOF Steakový nůž 12 cm Classic Ikon

Steakový nůž Classic Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšen.. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na sýry s vidličkou ZWILLING® Collection

ZWILLING Nůž na sýry s vidličkou ZWILLING® Collection

Všechny milovníky sýrů jistě potěší nůž na sýr s vidličkou z kolekce ZWILLING Collection. Nůž je vyroben z jednoho kusu nerezové oceli vysoké kvality 18/10, můžete tak bez obav vyvinout i velké množství síly, které je často při krájení tvrdých sýrů potřeba. Díky prakt.. zjistit více >>




ZWILLING Špikovací nůž TWIN® 1731

ZWILLING Špikovací nůž TWIN® 1731

Špikovací nůž TWIN 1731 je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Série TWIN 1731 Nejvyšší produktová řada značky ZWILLING.. zjistit více >>




ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm ZWILLING® Diplôme

ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm ZWILLING® Diplôme

Kuchařský nůž ZWILLING Diplôme je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem .. zjistit více >>




Boska Škrabka na parmezán Parmigiano Reggiano

Boska Škrabka na parmezán Parmigiano Reggiano

Ideální nástroj k vytváření hoblin z tvrdých sýrů, jakým je například parmezán, vznikl ve spolupráci společností Boska a Parmigiano Reggiano. Vyroben je z kvalitní nerezové oceli, perfektně sedí do ruky a samotné ostří je jednoduše nastavitelné na takovou sílu, jakou od hob.. zjistit více >>