ZWILLING Kuchařský nůž Compact 14 cm ZWILLING® Diplôme bytové doplňky

ZWILLING Kuchařský nůž Compact 14 cm ZWILLING® Diplôme

Cena: 4699.00 CK

Kuchařský nůž Compact ZWILLING Diplôme je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem vyrobené v Japonsku Mísí v sobě inovativní německé technologie a japonské know how Vyrobeno ve spolupráci s mistry šéfkuchaři Le Cordon Bleu Ostrý úhel hrany 20° pro originální japonskou ostrost Ergonomická rukojeť se třemi nýty pro bezúnavnou práci Speciální tvar záštity se zkráceným kováním Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Čepel z vysoce kvalitní oceli vyrobená s japonskou precizností Speciální ocel FC-61 pro extrémně přesný a jemný řez Vysoká tvrdost cca 61 HRC podle Rockwella Honbazuke – unikátní třífázové japonské ruční broušení a honování Doporučujeme ruční mytí, kvalitní nože nejsou vhodné do myčky nádobí Série nožů ZWILLING Diplôme byla vyrobena v moderním designu s jemnými liniemi. Obzvláště vyvedený je dynamický tvar rukojeti. Svými třemi nýty odkazuje na tradici klasických kovaných nožů, zároveň však promyšleným tvarem záštity, který svým sklonem následuje zkosenou patu rukojeti, dodává celku na modernitě. Ergonomická rukojeť s bezespárým zpracováním zajišťuje velmi pohodlný úchop pro bezúnavnou práci. Díky elegantním liniím, excelentnímu řezu a komfortnímu úchopu si nože ZWILLING Diplôme oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o výjimečné, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci se světoznámou kuchařskou školou Le Cordon Bleu. Nože tak odpovídají vysokým nárokům mistrů šéfkuchařů. Použité technologie a materiály Jádro je vyrobeno z FC-61 dvakrát tvrzené chromové oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus zaručuje snadný průnik surovinami. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý celkový úhel 20° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli, zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě bylo u nožů ZWILLING Diplôme zkráceno pro pohodlnější úchop a větší obratnost nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného…

ZWILLING Kuchařský nůž Compact 14 cm ZWILLING® Diplôme eshop >>



Další zboží:

ZWILLING Kuchařská taška s pevným uspořádáním velká

ZWILLING Kuchařská taška s pevným uspořádáním velká

Kuchařská taška s pevným uspořádáním ZWILLING Vyrobena z odolné tkaniny Pevný a omyvatelný materiál Otevírá se jako kniha, šetří tak místo Vnitřní pevné přihrádky uzavíratelné na kovový zip Určeno až pro 20 nožů a příslušenství Dvě rukojeti a popruh pro snadnějš.. zjistit více >>




MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 4000FC

MIYABI Japonský nůž na maso GYUTOH 20 cm 4000FC

"Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, není kuchyně." Masaharu Morimoto, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Extrémně ostrý japonský nůž GYUTOH je působivý svou stabilní čepelí v autentickém japonském tvaru. Nůž disponuje mimořádnou sílou řezu a je ideální na krájení .. zjistit více >>




ZWILLING Sada nožů 3dílná TWIN® Cuisine

ZWILLING Sada nožů 3dílná TWIN® Cuisine

Špikovací nůž TWIN Cuisine je malý, lehký a všestranný nůž s jemným ostřím a středně špičatou čepelí. Hodí se pro špikování a přípravu masa, loupání, krájení, čištění, případně zdobení ovoce a zeleniny. Nůž namaso TWIN Cuisine je štíhlý nůž s robustní dlo.. zjistit více >>




ZWILLING Kuchařská taška s pevným uspořádáním malá

ZWILLING Kuchařská taška s pevným uspořádáním malá

Kuchařská taška s pevným uspořádáním ZWILLING Vyrobena z odolné tkaniny Pevný a omyvatelný materiál Otevírá se jako kniha, šetří tak místo Vnitřní pevné přihrádky uzavíratelné na kovový zip Určeno až pro 12 nožů a příslušenství Dvě rukojeti a popruh pro snadnějš.. zjistit více >>




WÜSTHOF Univerzální nůž se zoubkovaným ostřím 14 cm EPICURE

WÜSTHOF Univerzální nůž se zoubkovaným ostřím 14 cm EPICURE

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se vše.. zjistit více >>