ZWILLING Nůž na chléb ZWILLING® Pure bytové doplňky

ZWILLING Nůž na chléb ZWILLING® Pure

Cena: 2599.00 CK

Nůž na chléb ZWILLING Pure je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série ZWILLING Pure Puristický a nadčasový design, elegantní linie, špičkový výkon Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu Bezespárá rukojeť ze syntetiky Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Laserem kontrolované ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme však ruční mytí Sérii nožů ZWILLING Pure v puristickém, nadčasovém designu si díky elegantním liniím, dynamickému řezu a komfortnímu úchopu oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o kvalitní, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci s milánským architektem a designérem Matteo Thunem. Série ZWILLING Pure představuje technickou dokonalost, estetický vzhled bez kompromisů. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard s mírným vybráním pro lepší ergonomii úchopu je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Průběžná stopka je plně skryta. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými…

ZWILLING Nůž na chléb ZWILLING® Pure eshop >>



Další zboží:

ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm ZWILLING® Pro

ZWILLING Kuchařský nůž 20 cm ZWILLING® Pro

Kuchařský nůž ZWILLING Pro je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vz.. zjistit více >>




de Buyer Nůž na krájení korpusu FKOfficium

de Buyer Nůž na krájení korpusu FKOfficium

S nožem na krájení korpusu FKOfficium snadno připravíte ty nejúžasnější dorty. Je ideálním pomocníkem pro krájení např. piškotového těsta. Jeho pružná čepel je dostatečně dlouhá, díky mikrozoubkům pak krájí snadno a čistě bez drobků. Opatřen mikrozoubky pro čistý a.. zjistit více >>




MIYABI Japonský nůž na chléb 23 cm 5000MCD

MIYABI Japonský nůž na chléb 23 cm 5000MCD

"Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše." Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař Japonský nůž na chléb s dlouhou a dostatečně silnou čepelí je ideální na krájení chleba a pečiva. Vroubkované ostří snadno proniká křupavou kůrkou pečiva, .. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na šunku Jamonero ZWILLING® Pro

ZWILLING Nůž na šunku Jamonero ZWILLING® Pro

Nůž na šunku Jamonero ZWILLING Pro je štíhlý nůž s robustní, 26 cm dlouhou čepelí a jemným ostří. Určen pro plátkování pečeně a šunky. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou .. zjistit více >>




ZWILLING Nůž na chléb 23 cm ZWILLING® Pro

ZWILLING Nůž na chléb 23 cm ZWILLING® Pro

Nůž na chléb ZWILLING Pro je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonal.. zjistit více >>