ZWILLING Nůž na maso 23 cm ZWILLING® Diplôme bytové doplňky

ZWILLING Nůž na maso 23 cm ZWILLING® Diplôme

Cena: 5799.00 CK

Nůž na maso ZWILLING Diplôme je štíhlý nůž s robustní, 23 cm dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série ZWILLING Diplôme Krásné nože se špičkovým výkonem vyrobené v Japonsku Mísí v sobě inovativní německé technologie a japonské know how Vyrobeno ve spolupráci s mistry šéfkuchaři Le Cordon Bleu Ostrý úhel hrany 20° pro originální japonskou ostrost Ergonomická rukojeť se třemi nýty pro bezúnavnou práci Speciální tvar záštity se zkráceným kováním Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Čepel z vysoce kvalitní oceli vyrobená s japonskou precizností Speciální ocel FC-61 pro extrémně přesný a jemný řez Vysoká tvrdost cca 61 HRC podle Rockwella Honbazuke – unikátní třífázové japonské ruční broušení a honování Doporučujeme ruční mytí, kvalitní nože nejsou vhodné do myčky nádobí Série nožů ZWILLING Diplôme byla vyrobena v moderním designu s jemnými liniemi. Obzvláště vyvedený je dynamický tvar rukojeti. Svými třemi nýty odkazuje na tradici klasických kovaných nožů, zároveň však promyšleným tvarem záštity, který svým sklonem následuje zkosenou patu rukojeti, dodává celku na modernitě. Ergonomická rukojeť s bezespárým zpracováním zajišťuje velmi pohodlný úchop pro bezúnavnou práci. Díky elegantním liniím, excelentnímu řezu a komfortnímu úchopu si nože ZWILLING Diplôme oblíbíte již od první minuty jejich používání. Jde o výjimečné, velmi ostré nože s dlouhotrvajícím ostřím vhodné pro začátečníky i profesionály vyvinuté ve spolupráci se světoznámou kuchařskou školou Le Cordon Bleu. Nože tak odpovídají vysokým nárokům mistrů šéfkuchařů. Použité technologie a materiály Jádro je vyrobeno z FC-61 dvakrát tvrzené chromové oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Ruční tradiční ostření Honbazuke je prověřeno stovkami let práce nožířských mistrů. Jedná se o vícefázový proces broušení, kdy je nejprve nůž ostřen za pomoci vertikálního a horizontálního rotujícího brusného kamene a finálně je ostří doleštěno koženým honovacím řemenem. Symetrický brus zaručuje snadný průnik surovinami. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý celkový úhel 20° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli, zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě bylo u nožů ZWILLING Diplôme zkráceno pro pohodlnější úchop a větší obratnost nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu…

ZWILLING Nůž na maso 23 cm ZWILLING® Diplôme eshop >>



Další zboží:

Boska Sada 4 kusů nožů na sýr Pro

Boska Sada 4 kusů nožů na sýr Pro

Ať už je vaším favoritem parmezán, Brie nebo třeba Pélardon, správné servírování je základ. Tento set proto obsahuje všechny nože, které k takovému servírování potřebujete. Skládá se z nože na parmezán, nože sekáčkového tvaru, nože prezentačního a mazacího. Každý j.. zjistit více >>




WMF Sada nožů 3dílná Damasteel PC v luxusní dárkové kazetě

WMF Sada nožů 3dílná Damasteel PC v luxusní dárkové kazetě

Univerzální nůž Damasteel je díky tenké a poměrně krátké čepeli ideální pro různorodé úkoly: k čištění, krájení a také k porcování. Nakrájíte s ním maso, ryby, brambory, syrovou zeleninu, ovoce, ale i tvrdé uzeniny a salámy. Nůž na maso Damasteel štíhlý nůž s rob.. zjistit více >>




ZWILLING Kuchařský nůž 23 cm ZWILLING® Pro

ZWILLING Kuchařský nůž 23 cm ZWILLING® Pro

Kuchařský nůž ZWILLING Pro je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vz.. zjistit více >>




Stelton Nůž Santoku Pure Black norstaal

Stelton Nůž Santoku Pure Black norstaal

Kromě černé barvy, která se odráží v názvu série jsou jednotlivé kousky této řady typické především hladkým přechodem mezi funkční částí a rukojetí. Ten je umožněn vytvářením jednotlivých nástrojů vždy z jednoho kusu nerezové chromové oceli. Nůž typu Santoku je p.. zjistit více >>




ZWILLING Kapesní multifuknční nůž červený 7,4 cm ZWILLING® Classic Inox

ZWILLING Kapesní multifuknční nůž červený 7,4 cm ZWILLING® Classic Inox

Nehty mají často tendenci se zlomit či zatrhnout v ten nejméně vhodný okamžik. Pro takové případy je dobré, když jsme dokonale vybaveni. Představujeme vám jedinečný multifunkční kapesní nůž prémiové kvality ZWILLING Classic Inox. Multifunkční nástroj obsahuje nůž, nůžky.. zjistit více >>